Περιγραφή
Κτήμα Θεόπετρα Ροζέ Ξηρό Κρασί
Tρύγος: 4η εβδομάδα του Αυγούστου-3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου
Οινοποίηση: Προζυμωτική εκχύλιση των σταφυλιών για 8-10 ώρες για παρασκευή ροζέ οίνου με τη μέθοδο της «αφαίμαξης».
Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες (14ο-16ο C).
Γευσιγνωστική σημείωση: Zωηρό τριανταφυλλί χρώμα, έντονα φρουτώδη αρώματα φράουλας και βατόμουρου και παρουσία βανίλιας και καραμέλας.
Στο στόμα απαλό με ισορροπημένη οξύτητα, έντονη γεύση κόκκινων φρούτων και βοτανική επίγευση δυόσμου.
Συνοδεύει: Πιάτα με σάλτσα τομάτας, κόκκινα κρέατα, θαλασσινά και επιδόρπια.